lauantai 4. tammikuuta 2020

0.0 PrologiLähes kaikki höpöttelyteksti on työnnetty loppupäähän, sinne siis.

!LUKUMUSIIKKI!

~ . . . ~ 


 Jorma: "Mä olen Jorma Pumppis, kiva kun tulitte sankoin joukoin tervehtimään tuoretta tuotosta. Olisko jollain kysyttävää tuleviin tarinoihin liittyen?"

 Random akke: "Täällä näin! Haluisin tietää, millainen tästä sun seikkailusta tulee? Mulla on vaatimuksia pitkä lista, enkä tykkää tietyistä asioista/tapahtumista."

 Jorma: "Neiti siellä takarivissä  tulee vaan rohkeesti kertomaan mitä tahtoo vaatia ja antaa tulla mistä ei tykkää."

 Random akke: "Ihan ekaks mitkään homostelut ei kiinnosta, tai muutenkaan tollanen Tom of Finland nahkapöksymeininki. Tällaisten tarinoiden pitää olla luettavissa myös nuoremmille ihmisille. Eikä saa olla mitään väkivaltaa, seksiä tai kiroilua."

Random akke: "Sitten seuraavana ketään ei todellakaan kiinnosta muskelien ja rintakarvojen tiheyden vertailu ja salilla ravaaminen. Eikä mitään seksiposeerauksia öljytyllä vartalolla minishortseissa! Sanoinko jo, että ei seksiä?"
Jorma: "Pari kertaa jo maininnu... Vieläkö tulee?"

 Random akke: "Joo, kaikkien näiden lähes kymmenen kohdan jälkeen haluaisin ilmaista mielipiteeni, ettet ole kyvykäs huolehtimaan lemmikistäsi, jos ravaat pumppaamassa rautaa. Mitä se edes tekee tarinassa? Egon jatkeena kuin bemari? Raukka pieni. :--("

 Jorma: "Selvä, jos ei ollut muuta niin kehottaisin olemaan hiljaa ja poistumaan tältä sivustolta."
Random akke: "Ei, minulla on oikeus ilmaista mielipiteeni. Onko sinulla vaatimuksiini jotain kommentoitavaa?"

 Jorma: "Sen verran aion sanoa, että tässä tarinassa tulee olemaan lähes kaikkea, mistä et pitänyt. Todennäköisesti se on K-18 meininkiä, eikä sitä todellakaan suositella perheen pienimmille iltalukemiseksi. Ei niinkään väkivallan takia, vaan seksin, homojen ja muiden jännittävien auringonsäteiden takia."

 Random akke: "Et voi olla tollanen önnönnöö, minä pahoitan mieleni tästä hyvästä, kun et kuunnellut vaatimuksiani! Ja valitan siitä, koska voin. Kuinka korvaat aiheuttamasi mielipahan?!"

Jorma: "Täällä on nyt varoitettu erilaisesta sisällöstä olevasta tarinasta, en ota vastuuta aiheuttamastani mielipahasta kun jatkat itse lukemista. Jos kerran pitää vetää herneitä koko pellon edestä perseeseen tämän takia, suosittelen sulkemaan internetin ja menemään vaikka ulos lumitöihin. :--)"

~ . . . ~ MUTTA JOS TYKKEET (etkä pelekkee rivoja juttuja) ~ . . . ~

Tervetulloo lukemmaan häiriintynyttä, paskalla huumorilla olevaa paskaa. :--3 Ottakkee miut avosylillä vasttaan kaekkien karvojen kansa<3


Kommenttia saa jättää (tervetuloa vetämään hernepelto perseeseen eeheheheh!), ensimmäisen osan ilmestymiseen menee vielä jonkun verran aikaa, kun talo on rakennusvaiheessa yläkerran osalta.

 Haluaisin kiittää (ja antaa hirveästi kultaa ja kunniaa) ystävääni/muusuani Jeania, jonka kanssa kävimme hauskaakin hauskempia simssikeskusteluja ja herätimme eloon tämän Macho Fantasticon. <3


~ Love, Mewwu ~10 kommenttia:

 1. Minä nyt niin mieleni pahoitin tästä kamalasta prologista!! :((((

  Ei vaan, en kyllä kestä vieläkään noita rintakarvoja ku ne on nii hienot :"D. Jorma on kyllä äijien äijä ja tätä mahtavuutta odotan innolla! 💪🏻 Ja kiitos vain itsellesi tämän hienon tuotoksen tähänastisesta luomisprosessista :"D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahotettiin jo mielemme ko suunniteltiin tätä XD

   Odotan itekkii innolla mitä tästä kehkeytyy, eheheh. Saat olla vielä apuna suurissa juonenkäänteissä :--3

   Poista
 2. Ei hele noi rintakarvat :DDD Nyt jään kauhunsekaisella innolla odottamaan, että kuinka pöheikköisiksi ne kasvavatkaan vielä.

  Noei. Mutta joo. Jään odottamaan ensimmäistä osaa. Hyvältä vaikuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö kun itekki kauhunsekaisin tuntein odottaa ja miettii mitä tulikaan tehtyä. Mutta tää on ihan hauskaa vaihtelua entisiin projekteihin verrattuna :'D

   Eka osa tulee viikon sisään :-3

   Poista
 3. Vaikuttaa suorastaan raikkaalta! Tulen onnelliseksi jokaisesta kakkosella alotetusta uudesta haasteesta/tarinasta, mutta tämä kiinnostaa kyllä oikeastikin :D Ilmoittele, kun pukkaa ekaa osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah kiitos GreenPixy :3

   Tästä tulee niin hämmentävä sekasotku, että oksat pois. Inffoilen uudesta osasta, kun saan sen julkaistua :--D

   Poista
 4. Ahhhaahaaa kun räkätin ääneen kun luin prologia. Tämän jatkumista jään todellakin odottamaan! Ai että, tuli ihan itku silmään kun nauroin. Tekis mieli pörröttää noita rintakarvoja, ihanat!

  Linkitän sut omaan blogiini, käykö vastalinkitys? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista wackynoraways!

  Ihanaa kun räkätit ääneen, kaikki reaktiot on tervetulleita tänne päin! Välillä tekee vain mieli tehdä läppähahmoja ja jakaa heidän seikkailujaan :'D Et usko miten hihkuin onnesta kun kaivelin Insimenatoria löytääkseni pumppiskeho meshejä ja nää rintakarvat otti miut vastaan XD

  Linkitys käy enemmän kuin hyvin, ilmoittelen myös uusista osista siulle suoraan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! Mulla ei toimi cbox tällä hetkellä, joten osista ilmoitus vaikka uusimman julkaisun kommentteihin! Jatkoa odotellessa <3

   Poista
 6. Miten multa on jäänyt tämä helmi huomaamatta? Herranen eikun karvanen aika kun hajoilen täällä. :'D

  - thero

  VastaaPoista