perjantai 12. lokakuuta 2018

Apocalyptic Survival Camp

Olen ollut tosi epäaktiivinen blogin puolella, mutta sain jälleen innostusta Sims 2 ryhmästä Facebookissa. Osallistuin rakennuskilpailuun ja nyt odotellaan äänestysten tuloksia, jotka päivitän myös blogin puolelle. Pidemmittä puheitta (ja anteeksipyyntöjä), tässä on minun luomukseni.

Kerron toki pienen "taustatarinan" luomukseni pohjalle.

Rakastan Fallout -sarjaa niin paljon, että tahdoin luoda omanlaisen apokalyptisen leirin, ydinsodan alkamisen jälkeen. Halusin haastaa itseni tekemään päinvastaista, mitä yleensä rakennan.

Täällä asuu Dacota perhe. Äiti Angie ja hänen tyttärensä Hannah. He asettuivat asumaan hylätyn kyläkaupan kupeeseen lähes vuosi sitten. Kuten huomaatte, metsän reunassa on kaksi hautaa. Ne kuuluvat Angien miehelle Mattille ja tämän äidille, Bellalle.

Valitettavasti joukko raidereita tuli etsimään tarvikkeita, ruokaa ja vesilähdettä, kun perhe yritti käännyttää joukon pois, kaikki loppui tulitaisteluun. Ja lopputulos onkin jo selvillä. Nyt on vain äiti ja tytär taistelemassa maailman pahuutta ja nälkää vastaan. Tapahtuneen jälkee Angie rakensi tukevan barrikaadin puusta, heinäpaaleista ja vanhoista renkaista. Hän nukkuu aseensa kanssa toinen silmä auki, suojellen teltassa teddynsä kanssa nukkuvaa lastaan.Kiva jos jaksoit kaikki katsoa, jätätkö puumerkin mitä mieltä olit?^^

Love, FlameGirl

3 kommenttia:

 1. Oi, todella upea! Ja mielenkiintoinen taustatarina. Mielelläni kuulisin lisää Angien ja Hannahin kohtalosta, mikäli joskus kiinnostut sellaista kirjoittelemaan. Onnea kilpailuun, toivottavasti tulee voitto kotiin!

  P.S. Evergreenissä jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi GreenPixy!

   Kiva kun tykkäät, itsellä ainakin oli hauskaa tehdä tätä. Pitänee kehitellä jotain pientä yhen tai kahen osan tarinanpätkää, elikkä laitetaan ajatuspurkkiin odottelemaan!

   Ja kiitos, sain tiedon, että voitin kilpailun! ^^

   Poista
 2. Olipas kyllä hienot lavasteet. Tosi karunnäköistä, ihan mielikuvitus lähti laukkaamaan millaista äidin ja tyttären elo tuolla on.

  Lc Bradleyhyn ilmestynyt uusi osa.
  http://lcbradley.blogspot.com/

  VastaaPoista