lauantai 10. huhtikuuta 2021

ETUSIVU

ILMOITUSASIAA!


~ . . . ~ 


 LC Pumppis, uusin osa alla:

10.4.21
4.1.2020

http://simsmaailma.blogspot.com/2020/01/00-prologi.html

LC Pumppiksen virallinen prologi on nyt julkaistu. Kuvaa klikkaamalla lukemaan!


~ . . . ~


2.11.2018


 Kerrankin tein teemaan liittyen Halloween kuvauksen! Suurin osa kuvista ei miellyttänyt omaa silmää, joten jätän vain tämän yhden onnistuneen perhepotretin Pembrokeista.


12.10.2018

https://simsmaailma.blogspot.com/2018/10/apocalyptic-survival-camp.html

Taas on tupannut olemaan hiljaiseloa, mutta tällä kertaa innostukseni sai nousemaan rakennuskilpailu. Luomukseni pääset katsomaan kuvaa klikkaamalla!

Love, FlameGirl

16 kommenttia:

 1. No voihan kökkö :/ Olisi ollut kiva lukea Requiemien tarinaa pidemmälle, kun jäi niin jännään kohtaankin, mutta eihän sille mitään mahda, jos kone päättää alkaa vittuilla :(
  Mutta toivottavasti aloitat pian uuden sims-tarinan, olisi mukava lukea lisääkin turinoitasi c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä jatkuu, tosin hieman eri maisemissa ja uudella sukupolven alulla kunhan saan tämän koneen lopettamaan temppuilun. Olen ajatellut jatkoa, koska haluan jatkaa tätä tarinaa. Tosin samoja hahmoja ei tulla näkemään.. :c

   Poista
 2. Höh. Sinun koneesi aina tuhoavat kaikki tarinanalut. .-/ Etkö mitenkään pystyisi luomaan simejä uudelleen? Keksisit varmasti jonkin järkevän syyn mahdolliselle maiseman muutokselle. Uskon että pystyisit tähän, jos vain haluaisit. Suosittelen vastaavan tilanteen varalle varmuuskopioimaan simssiä/ tarinan simejä, sillä ei ole lukijankaan näkökulmasta hauskaa, että aikaa menee tarinan lukemiseen, joka jää lopulta kesken ihan alkumetreillä. Ei tämmöinen lukeminen ole antoisaa. Valitettavasti minun on sanottava, etten aio lukea mahdollista uutta tarinaasi ainakaan heti, sillä minulla on niin paljon kaikkea muutakin lukemista. Haluan lukea tarinoita, jotka jatkuvat. Sinun tarinasi ovat loppuneet niin monta kertaa, etten usko tulevien tarinoidenkaan pääsevän pitkälle, ellet ole itse valmis taistelemaan niiden puolesta. Voimia simssin kanssa ja onnea tuleville tekeleillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo edelliseen vastasin, olen suunnittelemassa jatkoa tuohon tarinaan, uuden sukupolven avulla. Ja tiedän, itseänikin alkaa tympiä tämä ainainen simssin vittuilu. Jos vielä kerrankin simssini sanoo itsensä irti, en tosiaankaan enää koskaan kirjoita nettiin mitään ;o

   Poista
 3. No voi höpö ): Eihän sille voi mitään, että kone tekee tenkkapoon. No, jään odottelemaan sulta uutta tarinaa (: Koita saada kone hja simssi kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no jatkan samaa tarinaa mutta hieman eri tavalla ja uusilla simeillä uuden sukupolven avulla x)

   Poista
 4. Miks et kirjota sitä toista blogii enään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaa, mun lifestyleblogi on nyt jääny aika taka-alalle, mut saatan ehkä joku päivä palata siihen :P

   Poista
  2. Jee! Se ois ihanaa!; <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   Poista
 5. Welledeillekkin sattunut muutama takapakki ja vuoden hiljaisuuden jälkeen yritän ryömiä kolostani, etusivultani löytyy tosiaan uutta tietoa, johon kaipailisin kommentteja (:
  http://lc-welled.blogspot.fi

  ~Newie

  VastaaPoista
 6. Lumottujen ensimmäinen osa on (vihdoin) ilmestynyt!

  VastaaPoista
 7. Crosseille ilmestyi juuri kolmas osa!

  VastaaPoista
 8. Windmilleille on ilmestynyt toinen osa! :)

  VastaaPoista
 9. Lumotut jatkavat uudella osalla, näin kätevästi parin vuoden tauon jälkeen! ;D

  VastaaPoista