lauantai 10. huhtikuuta 2021

LC Pumppis 1.3




 Teretulemast jälleen, uuden osan pariin pitkän talviunen (ja hirveiden työkiireden takia. :--D) jälkeen.


~ . . . ~ 

 

Jormalla meni iltaan asti hinkatessaan itsestään skunkin lemua. Se ei kuitenkaan kadonnut, voimakas tuoksu täytti huoneiston aina kun Jorma pyyhälsi käytävillä. Kimalle oli kadonnut omiin oloihinsa, herkkä nenä kun ei kestänyt ylimääräisiä hajuja. Tallustellessaan (ja piehtaroidessaan) hangessa, hän huomasi silmäkulmastaan tumman hahmon.

 Ding ding ding Doooon, Toni Lorula on saapunut.

 Jorman rintakarvat väreilivät, kun hän meni tervehtimään hiippailijaa tontillaan.


 "Moro moro. Kenpä sie olet?", Jorma sanoi heilauttaen kättään Tonia kohti.
"Lorula. Toni Lorula.", mies sanoi hitaasti ja varmasti.


 "Ainiin sie oot se...", Jorma aloitti pontevasti, mutta lopetti lauseen kesken. Eihän hän nyt niin tökerö voisi olla, että huutaisi itse kulmien panokuninkaalle päin näköä, mikä hän on miehiään.
"Niin, olen mikä?", Toni kysyi siristäen silmiään.


 "Salihemmo.", Jorma vastasi nopeasti. Pikkukaupungin mummojen juorut olivat kiirineet hänen korviinsa asti. Salilla ollessa kuulee asioita, joita ei kotona olemalla välttämättä kuulisi.

 "Mitä?", Toni hämääntyi hetkeksi ja Jorma tunsi hikikarpalon valahtavan otsalta. Toni silmäili Jormaa tutkien ja huokasi vihdoin.

"No perhana, mistä sinä sen kuulit jo? Mun piti tulla sun salille ilmottautumaan mukaan treeneihin ja keräämään massaa. Kotona on vähän tylsää yksinään poppien kanssa reenailla", Toni huudahti iloisesti. Jorma päästi hiljaisen huokauksen.
 
"Niin, kyllähän mie siitä kuulin, tiiäthän sie mitenkä ne mummot juoruaa.", Jorma hekotteli hermostuneena.

 "Niinhän ne tekee. Sulla on varmaan kaikki omat hienot reeniohjelmat ja tämmöset eri luokille? Niinkö alottelijat, perusreenit, bodarit, kisaajat jne?", Toni kysyi kiinnostuneena.
"Joo on. Ja kaikille toki kartotetaan omat reenipohjat, joita muokataan ajan kans."

 "Ootko miten kauan reenaillu? Siulla voitas alottaa ainaki berberi-ja habareenit alkuun. Pohkeita vois kans hioa kuntoon."
"Oon hiljalleen pumppaillu teinistä asti, mut ei kovin tavoitteellista. Onko mun habassa jotain vikaa?"

"No aika naruilta nuo näyttää.", Jorma sanoi ja tökkäsi Tonia käsivarteen.

  "Mitä helvettiä sä teet?! Mä mikään naru ole! Vaikka en ookkaan sun kokoluokkaa ni on mulla habaa!", Toni huusi ja hypähti askeleen taaksepäin.
"Elä elä nyt ahistu. Se on hyä, että on omasta takaa habaa, mutta sitä voi reenata ja kasvattaa. Ja berberiä ei pidä unohtaa."

 "Haba ja berberi on valtaa. Valta tuo naisia ja kunnioitusta. Siullaki olis vielä enemmän vientiä jos tekisit kroppas eteen enemmän.", Jorma selitti innokkaasti, välittämättä hienotunteisuudesta.

"Miten helvetissä naisasiat nyt tähän liittyy? Mulla on akkoja enemmän kun tiiätkään, riittää joka sormelle jos siltä tuntuu!", Toni ärähti heilutellen luirua kättään tutkivaisena.

  "Ja tämä käsi.. Tämä on..", Toni aloitti lauseen ja läpsytteli käsivarttaan. Jorma huomasi Tonin silmäilevän kihlasormustaan huokaisten.

"Tämä käsi on oikeesti aika ruikula. Melkeen saan sormet ympäri. Lisää naisia..?", Toni mumisi itsekseen, Jorman selittäessä edelleen positiivisia asioita reenaamisesta.

"Noniin sieltähän se motivaatio löyty. Naiset siis. Ootko valmis alottamaan suunnittelut jo tänään?"

 "Tottakai, mitä vaan. Mitä sulla on mielessä?", Toni kysyi katsoen Jormaa syvälle silmiin.
 
 "Miulla on ideoita niin paljo, ettei niitä kerkeä käydä läpi tänä iltana. Ensinnäkin, siun pitää maistaa ja alottaa protskujuomakuuri. Juomalla tätä voimallista kotitekoista luomuprotskujuomaa, suoraan miun omalta maapläntiltä.", Jorma selosti kiilto silmissään.
"Mitä se juoma sisältää?"
"Pinaattia, tomaattia ja muita luonnon antimia, unohtamatta salaisia ainesosia."

 "Se antaa siulle pakaroihin kokoa ja kiinteyttä. Plussana se myös kasvattaa rintakarvat. Karvat, joita naiset ei voi unohtaa."

 "No, Toni Lorula. Onko siusta tähän? Lähetäänkö sisälle maistelemaan protskujuomia ja puhumaan reeniohjelmista näin miesten kesken?", Jorma tokaisi voittamaton hymy huulillaan ja osoitti Tonia haastavasti.

 "Musta on tähän. Oon valmiina kaikkeen!"

 Aika vierähti nopeasti, kun miehet jäivät juttelemaan reeniohjelmista, pakaroista, protskujuomista, sekä haban kasvattamisesta tehokkaasti. Toni oli hyvin innoissaan ja lähes säkenöi, kun Jorma kertoi oman tarinansa, miten juuri hänestä tuli suuri ja mahtava The Jorma salipiireissä.

Toni löysi uuden idolin, jonka jalanjälkiä seurata. Hän löysi elämälleen tarkoituksen, naisten kaatamisen ja bilettämisen lisäksi. Hän löysi sielunveljen, juurikin edessään seisovasta Jormasta.


~ . . . ~ 


 Pitkän ulkona höpöttelyn jälkeen miehet astelivat sisälle ja Jorma alkoi näyttää Tonille, kuinka protskujuoma valmistettiin (salaisien ainesten aikana Toni kääntyi ympäri. Pitihän miehellä nyt omat salaisuutensa olla!).

 "Kohan aineet on mätetty sisään, kansi laitetaan kiinni ja tehdään alustavat liikkeet."

 "Mitkä liikkeet?", Toni kysyi hämmentyneenä, mutta seurasi silmä kovana Senseitä. (eehehe :D)
"No tietysti juomajumppa. Pitää venytellä alakroppa, jalat ja pakarat, että tärkeät ainesosat menee suoraan oikeaan kohtaan, eikä ala maha röllöttää.", Jorma selosti tärkeästi.

 Sillä aikaa kun Jorma valmisti juomaansa, Toni alkoi lämmitellä jalkojaan venytellen ja hypellen.

 "Sitten kun kansi laitetaan kiinni, viimeisen pyöräytyksen aikana täytyy tehdä rituaalihuuto, se tuo hyvää onnea ja säikäyttää juoman valmiiksi.", Jorma kertoi ja päästi miehekkään huudon, jonka oli nähnyt Rambossa.

Juoma oli valmista. Jorma siirtyi syrjään, että Toni pääsi hänen paikalleen tekemään oman juomansa. Hän tietenkin laittoi kaikki aineet blenderiin, ettei Toni saisi tietää kaikkia ainesosia.

 Tonilla oli hyvä alku, ja Sensei auttoi koko ajan taustalla henkisenä tukena.

 Toni suoriutui rituaalista hyvin. Hän oppi nopeasti ja keksi oman rituaalihuudahduksen viimeisellä pyöräytyksellä. 

"Hyvinhän se meni. Yritä seuraavalla kerralla äännähtää vähän miehekkäämmin, kimeä kirkuminen ei säikäytä juomaa tarpeeksi.", Jorma ohjeisti ja läimäytti oppilastaan selkään kohteliaasti.
"Kiitos, tämä lähtee sujumaan omaa tahtia ensi kerralla!", Toni iloitsi kaataessaan protskujuomaa lasiin.

 Kaadettuaan protskujuoman lasiinsa, Toni katsoi Senseitä nyökäten taistelijailme kasvoillaan. Hän käveli hiukan kauemmas ja kulautti juoman kurkustaan alas, päästäen voitonhuudon.

"Miltä tuntuu, joko se vaikuttaa?!", Jorma loikkasi Tonin luokse ja he molemmat alkoivat tanssia voitontanssia, sekä huudahdella iloisesti.


"Tuntuu höpöltä! Mä tunnen sen!",Toni riemuitsi, hieman sekavan oloisena, mutta ymmärrettävä. Jorma riemuitsi hänen seuranaan ja kannusti uutta ystäväänsä.

 "KOHTI ÄÄRETÖNTÄ JA SE YLI!", Jorma huusi niin, että koko talo jyrisi. Toni oli mukana koko ajan ja hyppeli iloisesti paikallaan.

 "Oho, onpas kello jo paljon. Minun piti käydä asioilla, mutta se näköjään jää huomiseen..", Toni naurahti kaivaen puhelimen taskustaan.
 "Muthei, kiitos tästä illasta. Oli tosi hauskaa. Tuun ensviikolla käymään salilla, nähään sit siellä. Jätin mun numeron tohon pöydälle, jos tarviit sitä.", Toni sanoi ja lähti kävelemään ovea kohti. Jorma nyökkäsi ja hymyili rohkaisevasti Tonille.
 "Kiitos oikeesti, on meinannu olla vähän ressiä päällä. Tää helpotti tosi paljon ko pääs puhumaan jollekki, bro." Toni huikkasi vielä mennessään.

Jorma nyökkäsi ja vetäytyi itsekin petiin. Hänellä oli pitkä päivä takana ja uusi aamu odottaisi aivan nurkan takana.



~ . . . ~ 


Wheee, vihdoinkin Toni astui pumppiskaveriksi Jorman jengiin. :--D
 
Myös rakkahin ystäväni Jean taiteili fanarttia Jormasta, kiitos ihana<3
 

 

Love, Mewwu


2 kommenttia:

  1. (Noniin jos ei nyt tulisi surunaamaa kun yritän kirjoittaa kommenttia. xDD) Mutta, aa! Ihana JORMA ja TOMPPA!! Nauroin liikaa Berberille ja vallalle sekä edessään seisovalle Jormalle. 😂 Protskujuoman säikäytyskin oli ihan MAHTAVAA. TAHTOO LISÄÄ!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.S. Ja Jorma on niin kuvankaunis, että pitäähän siitä nyt fanarttia tehdä tulevaisuudessakin.

      Poista