Kuka FlameGirl?

Kirjoittajana ja SimsMaailman ylläpitäjänä toimii FlameGirl / Mewwu.

Monet saattavat muistaa minut, kun kirjoitteli ensimmäisiä LC:täni. LC Nomination, LC Nunadake, tarina Monocerus ja LC Requiem, jotka kaikki jäivät valitettavasti kesken, kiitos tietokoneideni ja ladattujen ylikuormittumisen takia.

Olen 24 vuotias nuori aikuinen.  vannoutunut The Sims 2 pelaaja ja olenkin pelannut peliä vuodesta 2004 saakka.

Ehei, en innostunut The Sims 3 pelistä, vaikka monet muut sanovatkin, että se on mukamas parempi.
Pelasin sitä kyllä kerran, mutta mielestäni Sims 2 vei voiton. Meillä on avopuolisoni kanssa myös Sims 4. Itsekin olen sitä pelaillut, mutta on se aika erilainen kakkoseen verrattuna.

Harrastan paljon pelaamista. Tällä hetkellä pelaan Fallout -sarjaa, enimmäkseen Fallout New Vegasia ja Fallout 76. Pelasin myös World of Warcraftia useamman vuoden, mutta paskan communityn takia peli on tauolla. Myös piirtäminen, animen katsominen ja mangan lukeminen ovat henkireikiäni. 

Katson aktiivisesti _hyvin paljon_ animea (parhaimmillaan saatan katsoa 30 eri animea samaan aikaan), vuodenajasta ja uutuustarjonnasta riippuen. Luen myös mangaa aktiivisesti ja etsin aina
uusia sarjoja, mitä aloittaa.

Minulla on leikattu poikakissa Zorro (Vauva) äitini luona. Sateenkaarisilloilla ovat ensimmäinen kissani Kisu, sekä kesyrottani Mila, Lily ja Lucifer.

Omistan kaikki lisäosat ja kamasetit fyysisenä. Minulla on The Sims 2 Ultimate Collection ja The Sims 4 peruspeli Originista myös.


2 kommenttia:

  1. Sims 2 ja 3 on pelkkää kuraa. Ykkösen sen olla pitää. x)

    VastaaPoista