torstai 8. maaliskuuta 2018

Castle taloesittely
Heissunkeissun.

Tosi vaikeaa keksiä jotain älykästä sanottavaa, mutta yritän palautua takasin simssimaailmaan. Kertokaa toki kuulumisia kommenteissa, uusia tarinoita saa ehdottaa luettavaksi ja vaihdan mielelläni linkityksiä (:~ . . . ~ Kaksikerroksinen värikäs talo, jonka pihalla kirmailevat Maybel Castle ja Toni Castle (ent. Lorula), joka on Charity-äidin kanssa naimisissa. Maybel ei kuitenkaan ole Tonin lapsi, vaan Tonilla ja Charityllä on poika, joka on yliopistossa.

Eteisestä löytyy puhelintarvikkeet, kalenterit ja koirien peti. Corgeja talossa asustelee viisi (kahdesta sukupolvesta), sekä yksi kissavanhus. Taustalla keittiössä oleva kissapuu.

Ovien toiselta puolelta paljastuu naulakot ja ovi pikkuvessaan. Tuo hassu raitatötterö on muuten kissan vessa, kun katti ei suostunut tarpeilleen menemään yläkertaan.

Musta pikkuvessa.

Ja olohuone paljastuu iloisen sinisen ja violetin värisähellys. Seinällä koristelevat matkamuistot rantalomalta, sekä valokuva-albumi Charityn ja Tonin häämatkalta ninjoja metsästämässä.


 
Ja tottakai täytyy löytyä oma personal kirjasto olohuoneen seinältä. Kuvassa Möntti ja Pöpö.


 
Seuraava nähtävyys onkin räiskyvä keittiömme, sekä hovimestarimme William.

Koska keittiö on kodin sydän, siellä täytyy voida hengailla ja tehdä vaikka läksyjä. Kulmasohvat ovat rakkaus!


 
 Ruokailutila, jonka tunnelmallisuutta lisää takka. Oikeassa yläreunassa näkyy takapihan puutarhan ovi, josta löytyy lemmikeille koppi ja ruokakippoja.


Tämä on pieni ”projektihuone”, jossa on lemmikkien pedit, tietokone surffailuun ja vanha kunnon levysoitin.


 
”Vanhusten”, eli kunnioitettuun ikään päässeiden Charityn ja Tonin rauhaisa huone. Värimaailman takia tekee aina mieli minttujäätelöä ja suklaata.  ^^’


 
Yläkertaan saapuessamme avautuu pitkä käytävä, jonka varrella on paljon huoneita. Tässä kuitenkin näemme vasemmalla ns. vierashuoneen oven ja oikealla lastenhuoneen, jossa Maybel vietti lapsuuden veljensä kanssa. Ja tietysti keskeisen asian tässä kuvassa, hierontapöydän.


Lastenhuone on hyvin tyttömäinen Maybelin jäljiltä, mutta ei pikkuveikka valittanut. Maybelin intohimo oli maalaaminen, sekä muistojen keräily matkakohteista.


Vierashuone on enemmän Charityn käytössä ompelukoneen takia. Hän on opetellut ompelemaan eläkepäivillään.


 
Yläkerrassa on huikea kylpyamme, musta teema täälläkin.


 
Toiselta puolelta vessaa löytyy perus lavuaari ja meikkauspisteet.


 
Maybelin ja hänen puolisonsa Ashtonin makuuhuone. He rakastuivat yliopistossa, josta kuvat ovat.


 
Vauvahuone. Teema on sekä pojille, että tytöille sopiva vaalea vihreä. Vastakkaisella seinämällä löytyy potta ja lelulaari.


 
Vauvahuoneesta päästään siihen pitkään käytävään, mistä aikaisemmin oli puhetta. Shakkipelejä koristaa keskellä Charity, vasemmalla Maybel ja oikealla poika, joka on yliopistossa.


 
Taulujen vieressä on ovi, josta pääsee parvekkeelle. Sieltä löytyy lemmenlillutin pimeisiin iltoihin.Talon pohjapiirustukset.~ . . . ~


Pieni kurkistus heidän elämäänsä (:
 
Ihmettelin miksei Charity ja Toni voi mennä naimisiin. Noh, Cassandra lähti lempattuna hyvin nopeasti. Tosin varastelee lehtiä ja potkii roskista.

 

 Ensisuudelma & seurustelu.


  


Frank on vanhin corgi, sekä hyvä ystävä Peni-suden kanssa.

Älkää huomioiko Charityn vartaloa. Neiti kerkesi ennen häämatkaa lihoa enkä sitten ehtinyt vaihtaa kroppaa katkaisemattomia vaatteita...Maybel teki rapuja ja kuoli. Onneksi meillä on tuo puhelin.Semmoinen tapaus tällä kertaa. Ehkä alottelen hitaasti ja varmasti näiden taloesittelyjen kanssa ensin. Jos tulee into alottaa LC, sitten lähden tekemään sitä. Mielipiteitä, näin kahden vuoden jälkeen?:'D


Love, FlameGirl6 kommenttia:

 1. Kivan värikäs talo ja perhe, tästähän voisi legacynkin kehitellä :) Iski kova hinku hankkia jollekin omalle similleni corgi, ihania koiruleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista simcat1981!

   Itsekin rakastuin taloon. (tosin vasta miljoonien korjauksien ja muunnosten jälkeen).
   Ehkä joku päivä tuleekin taas LC:n poikasta peliin :)

   Poista
 2. Hei, kiva että olet palannut! Linkitin Simsmaailman uuteen blogiini. Ihana talo, pakko kysyä, mistä olet hommannut tuon kulmasohvan? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista GP!

   Sohva on maxisin Yöelämää -lisärissä tullut perussohva (pikkukuvissa punainen) :)

   Poista
 3. Kiva kuulla pitkästä aikaa :)
  Ihana talo ja onnellisen näköinen perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Tohya!

   Itsekkin rakastuin taloon kun sain pitkän ajan jälkeen muovattua siitä omannäköisen c:

   Poista